Správný úder pro váš dům
Volejte
777 760 614
Drobečková navigace

Úvod > KDO JSME? > Aktuality > Nová plastová okna - ušetřete za teplo a zbavte se vody na skle

Nová plastová okna - ušetřete za teplo a zbavte se vody na skle



Datum konání:
2.2.2015

AKTUALIZACE 29.10.2015 - okno encore již není v naší nabídce

Hledáte okno, které by opravdu těsnilo, a vy byste díky tomu ušetřili za topení? Zároveň se ale chcete zbavit kapek vody, které se hlavně v zimě objevují na skle? Vyzkoušejte okna z naší nabídky.

Jejich rám i sklo jsme navrhli tak, aby z místnosti neunikalo žádné teplo. Při výrobě plastových oken používáme ty nejlepší technologie a díky tomu model Encore obstojí dokonce i v pasivním domě, kde jsou přísné normy na úspory energií. Skvělé jsou také protihlukové vlastnosti tohoto výrobku. 

Odborná montáž

Okno vám prodáme za velmi dobrou cenu. Uděláme také všechny zednické práce, které souvisí se správným usazením do zdi a postaráme se i o profesionální montáž a seřízení. Je to důležité, protože špatná instalace může znamenat, že i sebelepší okno profukuje.

Pravdivé informace

O oknech víme vše, a proto neslibujeme nemožné. Například, během koupě vás určitě napadne, jestli se dá nějak zabránit oroseným sklům. Nebudeme vám nic nalhávat a tvrdit, že okno samo o sobě tuto potíž vyřeší. A vysvětlíme vám, proč.

Jak na vlhko? Jednoduše

Nepříjemné kapky totiž způsobuje vysoká vlhkost vzduchu v místnosti, která je způsobená paradoxně tím, že moderní okna dobře těsní. Logicky tedy nepomůžou žádné složité vynálezy, ale jednoduchá rada: Problému předejdete, když budete větrat tím správným způsobem.

Manuál správného větrání

  • Jak na to? Jako prevence postačí, když okno 2x denně na deset minut otevřete dokořán. Při takovém větrání se navíc neztratí tolik tepla a je tedy i ekonomické. 
  • Na rosu dále platí, když z radiátoru, který je obvykle pod oknem, proudí teplý vzduch přímo na sklo. Topení by tedy nemělo být zakryté širokým parapetem, tento problém ale můžeme vyřešit během montáže. 
  • Jakmile skončí zima, větrejte pomocí mikroventilace, díky které se vzduch vyměňuje pořád a vlhkost se neobjeví. Kvalitní mikroventilace je součástí každého okna Encore.

Chcete toho o oknech Encore vědět ještě víc? Kontaktujte nás, ochotně se vám budeme věnovat. V případě zájmu vás seznámíme s cenami plastových oken a připravíme nezávaznou kalkulaci.